Diensten

Voor al uw bouwprojecten van het realiseren van complete woningen tot onderhoud bent u op het juiste adres.
Diensten

Kwaliteitsbouw van het hoogste niveau

Nieuwbouw

Voor het laten bouwen van een schuur, garage of een gehele woning van hoge kwaliteit bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

Verbouw

Wij nemen de gehele verbouwing geheel voor u uit handen zodat u zich daar helemaal geen zorgen meer over hoeft te maken.

Aanbouw

Wij verzorgen de gehele aanvraag van het regelen van alle benodigde vergunningen tot aan een mooi resultaat.

Renovatie

Voor onderhoudswerken zoals het laten vervangen van kozijnen, overstekken en deuren kunt u altijd bij ons terecht.
Wij werken samen met
Bouwbedrijf H Bik

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar de perfecte schuur, garage of huis? Overweegt u om te kiezen voor nieuwbouw? Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouwprojecten voor verschillende doeleinden, waaronder schuren, garages en huizen. Onze expertise is het bouwen aan een gebouw dat aan uw eisen voldoet. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte, een veilige stalling voor uw voertuigen of een comfortabel en duurzaam huis, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw nieuwbouwproject te realiseren.

Wij werken alleen samen met gerenommeerde aannemers en leveranciers om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Onze klantgerichte aanpak betekent dat we altijd naar uw wensen en behoeften luisteren, en we streven ernaar om uw visie werkelijkheid te maken. 

Bouwbedrijf H Bik

Verbouw

Bent u op zoek naar manieren om uw huis of bedrijfspand te verbeteren en te upgraden? Overweegt u een verbouwing als optie? Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van verbouwprojecten, waarbij we ons richten op het transformeren van uw huidige woning of bedrijfspand naar een nieuwe, frisse en moderne uitstraling.

Of u nu meer ruimte nodig heeft, een extra verdieping wilt toevoegen, de indeling van uw huis of bedrijfspand wilt veranderen of uw energie-efficiëntie wilt verbeteren, wij hebben de expertise en ervaring om uw verbouwproject tot een succes te maken.

Wij werken uitsluitend met ervaren en betrouwbare aannemers en leveranciers. Onze klantgerichte aanpak betekent dat we altijd naar uw wensen en behoeften luisteren, en we streven ernaar om uw visie werkelijkheid te maken. 

Reviews
Jan van Leeuwen
Lees verder
Erik verstaat zijn vak goed, is betrouwbaar en werkt in een hoog tempo. Bouwbedrijf H.Bik is zeker een aanrader.
Sardar
Lees verder
Een betrouwbare vakman met veel ervaring.
Jeroen en Andrea
Lees verder
Bedankt voor het mooi geleverde werk! We hebben ons verbaasd over de snelheid, netheid en planning van jou en het goede team waar je mee samen werkt. Het is een resultaat om trots op te zijn. We zullen je aanbevelen.
Previous
Next
Bouwbedrijf H Bik

Aanbouw

Bent u op zoek naar manieren om meer ruimte te creëren in uw huis of bedrijfspand? Overweegt u een aanbouw als optie? Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van aanbouwprojecten, waarbij we ons richten op het vergroten van uw huidige woon- of werkruimte met behoud van de bestaande architectuur en uitstraling.

Onze dienstverlening begint met het luisteren naar uw wensen en het analyseren van de mogelijkheden. Of u nu meer ruimte wilt creëren voor uw gezin, uw bedrijf wilt uitbreiden of een extra werkruimte nodig heeft, wij hebben de expertise en ervaring om uw aanbouwproject tot een succes te maken.

We houden altijd rekening met duurzaamheid en energie-efficiëntie in onze ontwerpen en materialen, zodat uw aanbouw niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. 

Bouwbedrijf H Bik

Renovatie

Goed onderhoud is essentieel voor het behoud van uw huis of bedrijfspand en om eventuele problemen tijdig te detecteren en op te lossen. Bij ons kunt u terecht voor professioneel onderhoud van uw woning of bedrijfspand, zodat u zeker weet dat alles in topconditie blijft.

Onze dienstverlening omvat periodiek onderhoud, reparaties en renovaties, waarbij we ons richten op het oplossen van problemen voordat ze uit de hand lopen. Of het nu gaat om het repareren van lekkages, het vervangen van kapotte ramen, kapotte kozijnen, kapotte deuren, vervallen overstekken of het opnieuw schilderen van uw woning, wij hebben de expertise en ervaring om uw onderhoudsproject tot een succes te maken.

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen