Over Ons

Ruim 20 jaar ervaring in de bouw vertaald zich in vakmanschap en projecten van de hoogste kwaliteit.
Bouwbedrijf H Bik

Beter in kwaliteitsbouw

Bij het bouwen van een nieuwe constructie werkt ons bouwbedrijf nauw samen met onze klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen. Op basis daarvan wordt een ontwerp gemaakt dat past bij de specifieke eisen van de klant en dat voldoet aan de lokale bouwvoorschriften en -normen. Ons bouwbedrijf werkt vervolgens aan het opstellen van een projectplan en zorgt voor de nodige vergunningen en toestemmingen om de bouw te starten.

Ons bouwbedrijf richt zich op het bouwen van nieuwe constructies en beschikt over ervaren professionals, hoogwaardige bouwmaterialen en een bewezen trackrecord van succesvolle projecten. Het bouwen van een nieuwe constructie is vaak een grote investering en klanten willen er zeker van zijn dat ze samenwerken met een betrouwbaar en bekwaam bouwbedrijf dat in staat is om hun visie om te zetten in een prachtige en functionele constructie. Ik help u hierbij graag.

Bouwbedrijf H Bik

Samenwerken met Bik

We begrijpen dat elk project uniek is en dat elke situatie anders is.  Daarom luisteren we altijd aandachtig naar uw wensen en behoeften om de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze ervaren en betrouwbare teamleden werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw project op tijd en binnen het budget wordt voltooid.

Onze samenwerking begint altijd met het luisteren naar uw wensen en behoeften. Door een diepgaand begrip te krijgen van uw visie en doelen, kunnen we samen werken aan het vinden van de beste oplossingen voor uw project. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw project op tijd en binnen het budget wordt voltooid, en we houden u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen gedurende het hele proces.

We geloven dat het opbouwen van een sterke relatie met onze klanten en partners gebaseerd is op vertrouwen, integriteit en respect. We zijn er trots op dat we een team van ervaren en betrouwbare professionals hebben die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Wij werken samen met
Bouwbedrijf H Bik

Nazorg

Nazorg is erg belangrijk in elke vorm van dienstverlening, ook in de bouwsector. Nazorg houdt in dat er na de oplevering van een project nog aandacht wordt besteed aan eventuele problemen of vragen die kunnen ontstaan. Wij vinden het belangrijk dat ons bouwbedrijf zorgt voor een goede nazorg om ervoor te zorgen dat ons bouwproject voldoet aan de verwachtingen en specificaties.

De nazorg kan verschillende vormen aannemen. Dit is afhankelijk van het soort project en de specifieke behoeften van de klant.

Bijvoorbeeld: Als er na de oplevering van een nieuwbouwproject nog kleine gebreken zijn, moet het bouwbedrijf deze snel en professioneel oplossen. Ook kan er na een bepaalde periode nog een evaluatie plaatsvinden om te controleren of alles nog naar behoren werkt en om eventuele aanbevelingen te doen voor onderhoud of verbetering.

Bouwbedrijf H Bik

Werkterrein

Het werkterrein van een bouwbedrijf kan zeer divers zijn en hangt af van de specialisatie en ervaring van het bedrijf. Over het algemeen omvat het werkterrein van ons bouwbedrijf de nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van verschillende soorten gebouwen en constructies. Dit kan variëren van woningen en appartementen tot commerciële gebouwen zoals kantoren, winkels en fabrieken.

Het werkterrein van ons bouwbedrijf verschilt ook geografisch. Ons bouwbedrijf is gevestigd in Driebruggen, het Groene Hart. We zijn actief in allerlei regio’s. Wij voeren ons grootste deel van onze werkzaamheden uit in Oudewater Waarder, Nieuwerbrug, Driebruggen, Utrecht, Nieuwegein, Nieuwekerk ad IJssel en omliggende gebieden.

Heeft u interesse in één van onze diensten en vraagt u zich af of wij ook bij u in de regio werken? Neem gerust contact met ons op.

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen