Project

Aanbouw Driebruggen.

Over het project

Om de tuin groter te maken, wilden de opdrachtgevers beide een eigen schuur tussen hun woningen in, zodat het schuurtje in de tuin verwijderd kon worden. Door 1 aanbouw neer te zetten met een tussenwand, hebben beide opdrachtgevers een schuur gekregen. Een mooi project die naar ieders tevredenheid is verlopen.

Er is gekozen voor buispalen, omdat dat trillingsarm is. Gewoon heien geeft meer kans op scheuren in de bestaande woning en dat wil je voorkomen.

Er is gekozen voor een vellingblokken tussenmuur, zodat je de muur niet hoeft af te werken.Tevens is er gekozen voor een gevlinderde betonvloer.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen