Project

Aanbouw Nesselande

Over het project

Hier is een bestaande blokhut verwijderd en een nieuwe garage aan de bestaande woning gebouwd. Er is gekozen voor trillingsarm geslagen buispalen, omdat het een moeilijk bereikbare locatie was en dit heien gebeurd met een miniheistelling.

De buitenwanden zijn opgebouwd met houten stijl en regelwerk met isolatie ertussen. Aan de buitenzijde zijn 2 gevels bekleed met zwart gewolmaniseerde zweedse rabbatdelen, omdat dit zo dicht bij de naaste buren stond dat we er niet meer tussen konden.

De andere gevels zijn opgetrokken met metselwerk van dezelfde stenen als de bestaande woning gebouwd is.

De aanbouw heeft gewapende betonvloer waar een zand cement dekvloer over is gegaan welke afgewerkt is met een kunststof vloer. Deze is niet op de foto vastgelegd.

Al het stucwerk van de wanden en plafond zijnĀ  binnen sausklaar opgeleverd. De plafonds zijn voorzien van spots wat een mooi uiterlijk geeft.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen