Project

Aanbouw Nieuwegein

Over het project

Op deze locatie was het alleen nodig om een achtergevel te maken. De beide buren hadden al een aanbouw en daardoor waren de zijgevels al gedaan voor ons.

We hebben met een kleine heistelling gewerkt omdat we door een schuur heen moesten om in de tuin te komen.

Om de bestaande gevel van de 1e verdieping op te vangen hebben we een stalen balk aangebracht die over het huis heen gehesen moest worden. Dit hebben we gelijktijdig gedaan met het nieuwe achtergevelkozijn die we in eigen werkplaats hebben gemaakt. In de stalen balk is ook de balklaag van het dak van de aanbouw vast gemaakt.

Deze woning is sausklaar gestukt opgeleverd. Het schilderwerk werd door de opdrachtgever zelf gedaan.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen