Project

Aanbouw Nieuwekerk aan de IJssel

Over het project

Dit betreft een aanbouw aan een juist opgeleverde nieuwe woning.

De opdrachtgever wil graag een aanbouw over de hele breedte (7m) van zijn huis  en de zijkant een gestorte vloer om een schuurtje op te zetten. De bestaande deuren in de achtergevel wil hij in de uitbouw geplaatst hebben.

Voor deze uitbouw hebben wij in eigen werkplaats 1 kozijn erbij gemaakt. Hier waren tijdens de bouw van de woning al heipalen voor de aanbouw geslagen. Om de bovenverdieping op te vangen wordt er een stalen balk op de plaats van de oude muur geplaatst.

In 4 weken wordt deze mooie aanbouw gerealiseerd en gestukt opgeleverd en zorgt de opdrachtgever zelf voor de verdere afbouw.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen