Project

Aanbouw Valkenburg

Over het project

Bij deze aanbouw hebben wij stalen buispalen geslagen. Het bestaande kozijn is hergebruikt.

De buitenspouwbladen zijn opgetrokken uit dezelfde steen als de bestaande woning. In het dak is een lichtkoepel gemaakt om meer licht binnen te krijgen.

In de gehele begane grond is vloerverwarming gefreesd/gemaakt. Alle wanden en plafonds zijn sausklaar gestuukt. Deze woning is ook geschilderd en gesausd opgeleverd.

De meeste materialen hebben wij met een kraan over het huis naar achter gebracht omdat de achteringang erg krap is. De beton voor de fundering en vloer kon hier door de woning naar achter worden gepompt.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen