Project

Nieuwbouw zorgwoning Ouderkerk

Over het project

Hier hebben wij een tijdelijke zorgwoning gebouwd daarom heeft deze ook geen heipalen maar is geplaatst op stelcon platen. Daar bovenop zijn stalen liggers geplaatst waar de vloerliggers op zijn gemaakt.

Het betreft een droge vloer dus geen beton en zandcement afwerkvloer maar alles van hout en platen. De wanden zijn prefab gemaakt in eigen werkplaats. Opgebouwd uit houten frame met isolatie ertussen. Dakplaten zijn geisoleerde dakpanprofielplaten.

In de gehele woning is vloerverwarming gemaakt met een warmtepomp. Alles is gestuukt sausklaar opgeleverd.

De badkamer is een kunststof vloer in gesmeerd. De wanden zijn van kunststof platen. De buitenwanden zijn opgetrokken uit keralite met kunststof kozijnen.

Goede geisoleerde en rolstoel bestendige woning welke naar volle tevredenheid van de bewoners is gerealiseerd.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen