Project

Verbouwing Rotterdam

Over het project

Met genoegen presenteren we de dakopbouw in Rotterdam. De wens van de opdrachtgever was om te kunnen genieten van de zon in de buitenlucht, iets wat niet mogelijk was binnen de bestaande situatie. Om deze reden hebben we besloten om een dakopbouw te realiseren, voorzien van een vouwwand die volledig open kan. Dit creëert een prachtige ruimte waar de zon vrij spel heeft.

Daarnaast hebben we de bestaande cv-ketel verplaatst naar deze nieuwe verdieping. Bovendien hebben we een wc/douche gecreëerd, waardoor deze ruimte volledig zelfstandig bewoond kan worden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de toevoeging van een keuken. De buitenkant van deze opbouw is afgewerkt met stucwerk en aan de achterzijde hebben we gebruik gemaakt van eternite sidings, waardoor een onderhoudsarme afwerking is gerealiseerd.

Om het geheel af te maken, hebben we een prachtig stalen hekwerk rondom het terras geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar draagt ook bij aan de esthetische uitstraling van deze unieke dakopbouw in Rotterdam.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen