Project

Woning Nootdorp

Over het project

Bij dit project zijn wij door omstandigheden van de vorige aannemer begonnen op de begane grondvloer. De fundering en vloer zijn door de vorige aannemer gelegd.

Dit project lag tussen 2 andere kavels in. De aanvoer was niet gemakkelijk omdat het een smal straatje was. Waardoor er met grote vrachtwagens flink gestuurd moest worden om er in te komen.

Deze woning had de uitdaging dat het erg breed was, waardoor er een grote overspanning was. Om deze reden moest de vloer behoorlijk dik worden uitgevoerd. Dit geeft gelijk de nodige gevolgen dat de kraan vlak bij de woning moest staan.

De woning is opgebouwd uit kalkzandsteen. Aan de binnenkant spouwbladen met een spouw en harde isolatie en de buitengevel gemetseld en gevoegd.

De verdiepingsvloeren bestonden uit kanaalplaatvloer met een druklaag van beton erover waar de leidingen ingestort konden worden. De kap is gemaakt met stalen spanten en houten hoek- en kilkepers en gordingen. Hierover zijn geïsoleerde dakplaten geplaatst.

De goten zijn voorzien van zink. Het platte dak is opgebouwd uit een houten balklaag, isolatie en daarna  de geplakte dakbedekking. De mooie vlakke pannen, welke in deze straat al meer waren gebruikt, geeft de woning een mooie uitstraling.

Binnen zijn alle wanden en plafonds gestukt en gesausd. De houten trap met ijzer sierwerk is een echte blikvanger. Hij wordt verlicht door spots uit de wanden.

Bekijk meer

Bouwbedrijf H.Bik

Wij zijn trots op ruim 20 jaar ervaring in de bouwsector, wat zich vertaalt in een ervaring van vakmanschap. We zijn een professioneel team van vakmensen en we streven naar het leveren van kwaliteitswerk en het bieden van persoonlijke aandacht aan al onze klanten.

Ons bouwbedrijf is opgericht met als doel om duurzame en energiezuinige gebouwen te bouwen die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder milieu.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en kwaliteit biedt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw bouwproject en om te zien hoe we persoonlijke aandacht kunnen bieden tijdens elke fase van het proces.

Contact Opnemen
Formulier
Contact Opnemen